INDSASY
{pronounced as "IN-ZA-ZI"}
Electronic: www.soundcloud.com/indsa
Acoustic: www.soundcloud.com/indsy

INDSASY
+
+
+
cjwho:

Casa AL, Rio de Janeiro, Brazil by Studio Arthur Casas | via

The owner have a very clear goal: enjoy the astounding views of Rio’s mountains and sea. A long time client of Studio Arthur Casas, the businessman was a bachelor that wished to leave his apartment and conceive a house right from the beginning with the architects, starting with choosing the right plot.

Located in the hills near São Conrado beach, the plot intrigued the client, as it had no direct view to the sea nor would be the best choice to contemplate the landscape. “For me it was clear we would be able to reach the view. I assured him that all the social areas would be intertwined with the landscape” affirmed Arthur Casas. The solution was to raise the entrance, the social areas and the pool to the second floor, above the guestrooms and service quarters surrounded by a garden. The spectacular views are present in all the living areas. Large glass panels slide and hide behind the walls in order to erase the borders between inside and outside. Great spans amplify spaces that have the same dimensions of a conventional construction. A third floor, with smaller proportions, houses private dependencies such as the master suite and the home office, both oriented to the horizon.

The materials employed are inspired by the landscape, with local stone and cumaru wood. The interior design project favors comfort and casualness, with Brazilian furniture blended with foreign items.

Photography: Fernando Guerra

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Daymn
cjwho:

Casa AL, Rio de Janeiro, Brazil by Studio Arthur Casas | via

The owner have a very clear goal: enjoy the astounding views of Rio’s mountains and sea. A long time client of Studio Arthur Casas, the businessman was a bachelor that wished to leave his apartment and conceive a house right from the beginning with the architects, starting with choosing the right plot.

Located in the hills near São Conrado beach, the plot intrigued the client, as it had no direct view to the sea nor would be the best choice to contemplate the landscape. “For me it was clear we would be able to reach the view. I assured him that all the social areas would be intertwined with the landscape” affirmed Arthur Casas. The solution was to raise the entrance, the social areas and the pool to the second floor, above the guestrooms and service quarters surrounded by a garden. The spectacular views are present in all the living areas. Large glass panels slide and hide behind the walls in order to erase the borders between inside and outside. Great spans amplify spaces that have the same dimensions of a conventional construction. A third floor, with smaller proportions, houses private dependencies such as the master suite and the home office, both oriented to the horizon.

The materials employed are inspired by the landscape, with local stone and cumaru wood. The interior design project favors comfort and casualness, with Brazilian furniture blended with foreign items.

Photography: Fernando Guerra

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Daymn
cjwho:

Casa AL, Rio de Janeiro, Brazil by Studio Arthur Casas | via

The owner have a very clear goal: enjoy the astounding views of Rio’s mountains and sea. A long time client of Studio Arthur Casas, the businessman was a bachelor that wished to leave his apartment and conceive a house right from the beginning with the architects, starting with choosing the right plot.

Located in the hills near São Conrado beach, the plot intrigued the client, as it had no direct view to the sea nor would be the best choice to contemplate the landscape. “For me it was clear we would be able to reach the view. I assured him that all the social areas would be intertwined with the landscape” affirmed Arthur Casas. The solution was to raise the entrance, the social areas and the pool to the second floor, above the guestrooms and service quarters surrounded by a garden. The spectacular views are present in all the living areas. Large glass panels slide and hide behind the walls in order to erase the borders between inside and outside. Great spans amplify spaces that have the same dimensions of a conventional construction. A third floor, with smaller proportions, houses private dependencies such as the master suite and the home office, both oriented to the horizon.

The materials employed are inspired by the landscape, with local stone and cumaru wood. The interior design project favors comfort and casualness, with Brazilian furniture blended with foreign items.

Photography: Fernando Guerra

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Daymn
cjwho:

Casa AL, Rio de Janeiro, Brazil by Studio Arthur Casas | via

The owner have a very clear goal: enjoy the astounding views of Rio’s mountains and sea. A long time client of Studio Arthur Casas, the businessman was a bachelor that wished to leave his apartment and conceive a house right from the beginning with the architects, starting with choosing the right plot.

Located in the hills near São Conrado beach, the plot intrigued the client, as it had no direct view to the sea nor would be the best choice to contemplate the landscape. “For me it was clear we would be able to reach the view. I assured him that all the social areas would be intertwined with the landscape” affirmed Arthur Casas. The solution was to raise the entrance, the social areas and the pool to the second floor, above the guestrooms and service quarters surrounded by a garden. The spectacular views are present in all the living areas. Large glass panels slide and hide behind the walls in order to erase the borders between inside and outside. Great spans amplify spaces that have the same dimensions of a conventional construction. A third floor, with smaller proportions, houses private dependencies such as the master suite and the home office, both oriented to the horizon.

The materials employed are inspired by the landscape, with local stone and cumaru wood. The interior design project favors comfort and casualness, with Brazilian furniture blended with foreign items.

Photography: Fernando Guerra

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Daymn
cjwho:

Casa AL, Rio de Janeiro, Brazil by Studio Arthur Casas | via

The owner have a very clear goal: enjoy the astounding views of Rio’s mountains and sea. A long time client of Studio Arthur Casas, the businessman was a bachelor that wished to leave his apartment and conceive a house right from the beginning with the architects, starting with choosing the right plot.

Located in the hills near São Conrado beach, the plot intrigued the client, as it had no direct view to the sea nor would be the best choice to contemplate the landscape. “For me it was clear we would be able to reach the view. I assured him that all the social areas would be intertwined with the landscape” affirmed Arthur Casas. The solution was to raise the entrance, the social areas and the pool to the second floor, above the guestrooms and service quarters surrounded by a garden. The spectacular views are present in all the living areas. Large glass panels slide and hide behind the walls in order to erase the borders between inside and outside. Great spans amplify spaces that have the same dimensions of a conventional construction. A third floor, with smaller proportions, houses private dependencies such as the master suite and the home office, both oriented to the horizon.

The materials employed are inspired by the landscape, with local stone and cumaru wood. The interior design project favors comfort and casualness, with Brazilian furniture blended with foreign items.

Photography: Fernando Guerra

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Daymn
cjwho:

Casa AL, Rio de Janeiro, Brazil by Studio Arthur Casas | via

The owner have a very clear goal: enjoy the astounding views of Rio’s mountains and sea. A long time client of Studio Arthur Casas, the businessman was a bachelor that wished to leave his apartment and conceive a house right from the beginning with the architects, starting with choosing the right plot.

Located in the hills near São Conrado beach, the plot intrigued the client, as it had no direct view to the sea nor would be the best choice to contemplate the landscape. “For me it was clear we would be able to reach the view. I assured him that all the social areas would be intertwined with the landscape” affirmed Arthur Casas. The solution was to raise the entrance, the social areas and the pool to the second floor, above the guestrooms and service quarters surrounded by a garden. The spectacular views are present in all the living areas. Large glass panels slide and hide behind the walls in order to erase the borders between inside and outside. Great spans amplify spaces that have the same dimensions of a conventional construction. A third floor, with smaller proportions, houses private dependencies such as the master suite and the home office, both oriented to the horizon.

The materials employed are inspired by the landscape, with local stone and cumaru wood. The interior design project favors comfort and casualness, with Brazilian furniture blended with foreign items.

Photography: Fernando Guerra

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Daymn
cjwho:

Casa AL, Rio de Janeiro, Brazil by Studio Arthur Casas | via

The owner have a very clear goal: enjoy the astounding views of Rio’s mountains and sea. A long time client of Studio Arthur Casas, the businessman was a bachelor that wished to leave his apartment and conceive a house right from the beginning with the architects, starting with choosing the right plot.

Located in the hills near São Conrado beach, the plot intrigued the client, as it had no direct view to the sea nor would be the best choice to contemplate the landscape. “For me it was clear we would be able to reach the view. I assured him that all the social areas would be intertwined with the landscape” affirmed Arthur Casas. The solution was to raise the entrance, the social areas and the pool to the second floor, above the guestrooms and service quarters surrounded by a garden. The spectacular views are present in all the living areas. Large glass panels slide and hide behind the walls in order to erase the borders between inside and outside. Great spans amplify spaces that have the same dimensions of a conventional construction. A third floor, with smaller proportions, houses private dependencies such as the master suite and the home office, both oriented to the horizon.

The materials employed are inspired by the landscape, with local stone and cumaru wood. The interior design project favors comfort and casualness, with Brazilian furniture blended with foreign items.

Photography: Fernando Guerra

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Daymn
cjwho:

Casa AL, Rio de Janeiro, Brazil by Studio Arthur Casas | via

The owner have a very clear goal: enjoy the astounding views of Rio’s mountains and sea. A long time client of Studio Arthur Casas, the businessman was a bachelor that wished to leave his apartment and conceive a house right from the beginning with the architects, starting with choosing the right plot.

Located in the hills near São Conrado beach, the plot intrigued the client, as it had no direct view to the sea nor would be the best choice to contemplate the landscape. “For me it was clear we would be able to reach the view. I assured him that all the social areas would be intertwined with the landscape” affirmed Arthur Casas. The solution was to raise the entrance, the social areas and the pool to the second floor, above the guestrooms and service quarters surrounded by a garden. The spectacular views are present in all the living areas. Large glass panels slide and hide behind the walls in order to erase the borders between inside and outside. Great spans amplify spaces that have the same dimensions of a conventional construction. A third floor, with smaller proportions, houses private dependencies such as the master suite and the home office, both oriented to the horizon.

The materials employed are inspired by the landscape, with local stone and cumaru wood. The interior design project favors comfort and casualness, with Brazilian furniture blended with foreign items.

Photography: Fernando Guerra

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Daymn
cjwho:

Casa AL, Rio de Janeiro, Brazil by Studio Arthur Casas | via

The owner have a very clear goal: enjoy the astounding views of Rio’s mountains and sea. A long time client of Studio Arthur Casas, the businessman was a bachelor that wished to leave his apartment and conceive a house right from the beginning with the architects, starting with choosing the right plot.

Located in the hills near São Conrado beach, the plot intrigued the client, as it had no direct view to the sea nor would be the best choice to contemplate the landscape. “For me it was clear we would be able to reach the view. I assured him that all the social areas would be intertwined with the landscape” affirmed Arthur Casas. The solution was to raise the entrance, the social areas and the pool to the second floor, above the guestrooms and service quarters surrounded by a garden. The spectacular views are present in all the living areas. Large glass panels slide and hide behind the walls in order to erase the borders between inside and outside. Great spans amplify spaces that have the same dimensions of a conventional construction. A third floor, with smaller proportions, houses private dependencies such as the master suite and the home office, both oriented to the horizon.

The materials employed are inspired by the landscape, with local stone and cumaru wood. The interior design project favors comfort and casualness, with Brazilian furniture blended with foreign items.

Photography: Fernando Guerra

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Daymn
+
rebelofsuburbia:

Copper hits harder. 18490 mode all day. 4Nine mod by Tarsius.

Sweet setups
+
I knitted this! 5 weeks and now I’m broke as fuuu! Gotta stay away from the craft store for a whileeee 😂😂😂 #knitting #sweater #knitstagram
+

Concept art by Mary Blair for Disney’s Alice in Wonderland (1951)

Concept art by Mary Blair for Disney’s Alice in Wonderland (1951)

Concept art by Mary Blair for Disney’s Alice in Wonderland (1951)

Concept art by Mary Blair for Disney’s Alice in Wonderland (1951)

Concept art by Mary Blair for Disney’s Alice in Wonderland (1951)

Concept art by Mary Blair for Disney’s Alice in Wonderland (1951)

Concept art by Mary Blair for Disney’s Alice in Wonderland (1951)

Concept art by Mary Blair for Disney’s Alice in Wonderland (1951)

Concept art by Mary Blair for Disney’s Alice in Wonderland (1951)

Concept art by Mary Blair for Disney’s Alice in Wonderland (1951)
+
archello:

Whiting Architects take a holistic approach to the entire design process for their project The Pod
archello:

Whiting Architects take a holistic approach to the entire design process for their project The Pod
archello:

Whiting Architects take a holistic approach to the entire design process for their project The Pod
archello:

Whiting Architects take a holistic approach to the entire design process for their project The Pod
archello:

Whiting Architects take a holistic approach to the entire design process for their project The Pod
+
+
furples:

Gabby Westbrook-PatrickBackstage Etro FW14/15 Milan
furples:

Gabby Westbrook-PatrickBackstage Etro FW14/15 Milan
+
homedesigning:

Ion hotel in Reykjavik, Iceland
homedesigning:

Ion hotel in Reykjavik, Iceland
+
thecraziethewizard:

by Jeremiah Probodanu
+
+
+
highschoolhottie:

sarajxne:

following back similar blogs xx

☮
+
A new profound love and therapy. #vapelife